Jump to content

Ozljeda nastala od strane medicinskog djelatnika za vrijeme fizikalne terapije


CAROL1

Preporučene objave

Molim Vas za pomoć. Operirala sam gležnj desne noge u 11. mj.2013.g. Dijagnoza je bila:

Necrosis avascularis partis distalis tibiae dex. Postupak kod operacije: Core decompressio partis distalis tibiae dex instilatio PRP. Operacija je obavljena u privatnoj klinici, jer u državnim bolnicama ne provode takav postupak liječenja. Nakon operacije sam provela 3 tjedna u toplicama na rehabilitaciji. Pomaka nije bilo. Nakon toga sam morala nastaviti fizikalnu terapiju ambulantno. Odlučila sam se za meni najbližu bolnicu, te gadno pogriješila. U drugoj turi terapija, dogodilo se nešto u što će malo tko povjerovati. Fizioterapeut koji mi je razgibavao gležanj i stopalo, je svojim postupcima doveo do frakture stopala.(sama sam nakon nekoliko dana samoinicijativno privatno otišla na RTG snimanje stopala).Napominjem, da sam STALNO I SVAKODNEVNO upozoravala dotičnog na nesnosnu bol, obilazila nadležnu liječnicu koja mi je propisala terapije, uzalud. Nakon tog dana kada sam osjetila neopisivu bol u stopalu i čula da je nešto "škljocnulo" u stopalu, dolazi do užasnih bolova, nateknuća stopala. Ponovno odlazim do doktorice fizijatar, koja me odbija pregledati i kaže da je normalno što me boli i da tako mora biti. Na pitanje zašto je stopalo natečeno i plavo NE DAJE ODGOVOR.

Nisam ni u snu mogla zamisliti da se nešto takvo dogodilo, pa još jednom odlazim na terapije, ali dotičnog nije bilo, jer je bio na godišnjem. Požalila sam se šefici fizikalne terapije, te nakon toga, dobivam blaži tretman, ali uzalud. Stopalo je sve gore i gore. Prekidam terapiju i odlazim na gore navedeno snimanje stopala. Dijagnoza: Abris fraktura sa manjom dislokacijom. Od tada sam doma. Psihički sam slomljena, opet na dvije štake. Noga me i dalje boli. Napominjem da sam uspjela doći do doktora koji me operirao(koji osim u ovoj privatnoj klinici) radi i u državnoj bolnici, kuda sam i ja otišla na pregled.Pitao me što mi je sa nogom i ja sam mu ispričala što se dogodilo. On je porekao nalaz snimanja i nalaz radiologa, ali je ipak rekao da moram prekinuti terapije, i hodati sa dvije štake. (kao da mogu s jednom??). U međuvremenu sam dobila još dijagnozu teške osteoporoze i Sudeckovog sindroma. Da li mi itko na bilo koji način može pomoći?

Savjetom/ svojim osobnim iskustvom/ prijedlogom. Toliko sam ogorčena da mi dođe da ih tužim, makar sumljam da bi nešto time postigla, a nemam nikakve informacije o tome gdje bi mogla dobiti pravni savjet o ovoj mojoj situaciji. Najviše me zabrinjava stanje mog stopala i što ne znam što dalje učiniti.

Hvala na čitanju i nadam se Vašim komentarima. Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija