Jump to content

Trazim odvjetnika,sudska tuzba, ponistenje MU


adanta

Preporučene objave

Trazim odvjetnika za sudsku tuzbu i ponistenje nekoliko clanaka Medjuvlasnickog ugovora. Trazim naknadu troskova za izvodjenje radova na zajednickim djelovima zgrade, i jos nekoliko stvari a sve se odnose na predstavnika zgrade i trosenje novca iz pricuve za koje nikada nismo dobili obrazlozenje. Navodim samo jednu nelogicnost koja je navedna u MU a to je dozvola da se predstavniku suvlasnika placa porez iz pricuve a u ime Ugovora o djelu+ naknada prema Ugovoru. Ukupni toskvi predstavnika rastu svake godine kako Grad mjenja stopu poreza. Stanara je sve manje u zgradi i sve su sariji.

Stanujem u Rijeci, moj kontakt biserkastubicar@gmail.com.

Hito!

Sprema se zakon koji ce Upraviteju i predstavniku omoguciti radove na koje nije pristala vecina ili svi suvlasnici. Vec sada rade sebi u korst.

Hvala!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na izvještaje o trošenju novca iz pričuve imate pravo po zakonu, dužan ih je podnositi upravitelj, po potrebi ih možete ishoditi i sudskim putem i to nema veze ni s predstavnikom stanara ni s međuvlasničkim ugovorom.

 

Što se tiče ostalih odredbi međuvlasničkog ugovora, nije dovoljno da se vi s njima osobno ne slažete da biste uspjeli u tužbi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru koji mi nije odgovorio na najvaznije a to je kako MU uskladiti sa zakonom i promjeniti clanke koje je netko napisao sebi u korist a suvlasnici nisu niti citali sta potpisuju,racuni mi nece reci tko je odobrio trosenje novca zajednicke pricuve i nalozio izvanredne radove koji su opravdani ili ne, na pisane zahtjeve predstavnik ne odgovara a niti Uravitelj, ja sam jedina koja se nestobuni i trazi, a kuca derutna i propada. Pomozite mi u nastojanju da racun zajednicke pricuve ne sluzi kao kasica-prasica Upavitelju i prestavniku suvlasnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija