Jump to content

rok isplate pune mirovine.


obaca

Preporučene objave

pozdrav svima, pitanje glasi dobio sam pravo na invalidsku mirovinu po članku 11. sa 02.01.2014, te privremeno rijesenje, sa 20.04.2014. do kada čekati konačno rijesenje, i ima li neki rok do kad ga trebaju donesti. čekam več 6 mj. a primam neku naknadu od 2000 tisuće kuna, kao neka pomoć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nazovi referenticu kod koje je tvoj predmet (budi joj malo dosadan ili odnesi jednu bombonjeru).a i dobit ćeš zaostatke (sve na hrpi !)

 

Pretpostavljam da se radi o " Nesposoban za obavljanje OSO " Mislim da je u administraciji riječ i riješevanja tvog spisa. Sve će sjest na svoje mjesto, a ako ne budeš zadovoljan Riješenjem...... žalba... prvostupanjsko, drugo stup. i upravni postupak. Vidi Zakon o Obveznim odnosima.... i Zakon HBDOR-a te izmjene i dopune. To je to ukratko...... nek me kolege isprave i dopune ako sam negdije promašio. Kolega! Naš MRLJAVAC ti je "as-bas" za tematiku..... Te pozdravljam i SRETNO!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija