Jump to content

HRT - tražim odvjetnika koji će pokrenuti tužbu protiv istih


Antun Jagić

Preporučene objave

Ukratko suprugu mi terete za RTV pristojbu , te je već 6 sudskih presuda dobila u svoju korist, a Hrt iz razloga što im ne želimo potpisati da mogu slobodno u bilo koje doba ući u kuću (obrazac) ne želi je maknuti sa liste pretplatnika iako smo im poslali preslike sudskih presuda iz kojih je vidljivo da ista nije dužna plačati rtv pretplatu (očito HRT ne mora poštovat sud).

Ima li tko da bi iste tužio radi maltretiranja itd, nismo ih uspjeli tužiti za KD" krivotvorenje isprave" jer je nastupila zastara i jer smo se nadali da će isti odustati nakon tolikih sudskih sporova koje gube. Na zadnja 2. spora nisu im se odvjetnici niti pojavili već smo došli samo saslušat da je presuda u našu korist, a zadnju ovrhu što su poslali preko javnog bilježnika, nisu niti htjeli ići više na sud .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani!

 

Da li na presudama imate klauzulu pravomoćnosti ? Ako nemate idite na sud da Vam se potvrdi da je presuda u Vašu korist .

Kada dobijete klauzulu pravomoćnosti tada idite u HT i pokušajte se dogovoriti ,jer možda je u pitanju nečiji nerad i aljkavost pa se Vas uznemirava .

 

Ako imate pravomoćnu presudu tada Vam ne treba odvjetnik ,koji bi Vam samo naplatio svoje izgubljeno vrijeme itd.

Nitko Vam ne može ulaziti u stan bez sudskog naloga .

 

Vama ne treba odvjetnik .

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da 4. presude su pravomoćne, a za ostale nismo niti gledali (sigurno jesu) i kako sam naveo poslao sam istima poštom sa povratnicom iste presude , ali isti i dalje neumorno šalju račune i opomene pred ovrhe, evo neki dan ponovno je došlo rješenje o ovrsi od javnog bilježnika, na koje smo naravno ponovno uložili žalbu te dok u istoj navedemo da tražimo svoje troškove odustanu od ovrhe i suda.Jednostavno dosta nam je više pisanja žalbi na rješenja o ovrsi i odlazaka na sud , a oni su jednostavno neumorni što se tiče računa i ovrha i razbacivanja novaca poreznih obveznika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

za postupak opunomoći odvjetnika.

trošak odvjetnika platiš. u postupku tražiš trošak.

ako dobiješ spor po pravomoćnosti presude ovrhom tražiš isplatu troškova.

ako uz trošak svog odvjetnika budu morali plaćati i troškove tvog odvjetnika odustat će od daljih podnošenja prijedloga za ovrhu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija