Jump to content

Rok za očitovanje JLS


zhoo

Preporučene objave

dobar dan!

 

molio bi ako je moguce doci do informacije da li postoji određeni rok po kojem je gradska/opcinska upravna duzna zakonski se ocitovati na zahtjeve stranaka. Tocnije radi se o potpisivanju Izvješća o utvrđivanju međa u sklopu Geodetskog elaborata (upravnog postupka) gdje se traži potpis susjeda u ovom slučaju gradske uprave odnosno ako se ne slazu sa istim ocitovanje o navedenom Izvješću.

 

Naime proslo je vec 4 mjeseca od dostaljenog zahtjeva za očitovanje po Izvješću o međama a u tom roku je vec odbijen i navedeni Geodetski elaborat i zahtjev za izdavanje Rješenja o uvjetima građenja tako da..... mislim katastrofa...

 

svaka pomoc je dobrodosla!

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

Poštovani,

molim Vas za savjet, mi smo obrt koji proizvodi tjesteninu. Tjestenina je prodana jednoj trgovačkoj firmi koja je imala inspekcijski nadzor i na deklaracijama naše tjestenine našla nedostatak da alergeni nisu podebljani i tablica nutritivne vrijednosti nije napisana pravilnim redosljedom. Sada trebamo hitno napisati očitivanje. Molim Vas za pomoć....Mi smo nabavili 5110kom vrečica za pakiranje gore navedene tjestenine 11.12.14. a ovaj zakon stupio je na snagu par dana kasnije. Što da napišemo u očitovanju???

uređeno: od G-man
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija