Jump to content
lufi

prijaviti odvjednika komori

Preporučene objave

Imam problem i nadam se da mi moze netko pomoc imala sam prometnu nesrecu i uzela odvjednika radi osiguranja jer mi nisu htili sve priznati odvjetnik je pisao zalbu i usput i za ozlijede sve mi je isplaceno 13.8 ali na odvjednicki racun a ne na moj i sad mi se odvjednik ne javlja vec 3 mjeseca zovem ga svaki dan nista ima li netko rijesenje sta mi je najbolje napraviti hvala unaprijed

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poštom preporučeno s povratnicom pošaljite zahtjev da vam se u roku od 8 dana isplati dobiveni iznos na vaš račun. Ako neće ići, prijavite ga Komori. Iako, nemojte očekivati neka čuda od Komore, jer njihova inertnost nema granica po takvim i sličnim prijavama.

 

Za ubuduće pripazite kojeg ćete odvjetnika angažirati.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

U Rijeci uvaženi odvjetnički ured kao punomoćnik tvrtke koja je brisana iz sudskog registra prije donošenja pravomoćne presude koja usput rečeno nikada nije dostavljena prvotuženoj, taj uvaženi ured napisao je prijedlog za ovrhu na novčanim sredstvima ovršenika ito putem suda -nenadležnog ,jer za ovrhu na novčanim sredstvima nadležan je sud mjesta prebivališta ovršenika , a ovaj ovršenik ima prebivalište i boravište u jednoj općini u PGŽ,u kojoj postoji ovršni sud.Iako je prijedlog trebao biti odbačen jer je punomoćnik tražio isplatu ovršenog iznosa putem žiro računa odvjetničkog ureda ,a ne ovrhovoditelja .

Dakle prijedlog za ovrhu je trebao biti odbačen iz dva razloga i to radi nenadležnosti suda i radi nedopustovosti isplate preko računa punomoćnika,ali se to sve nije dogodilo.

Eto tako radi ugledni odvjetnički ured u Rijeci.

.Zar nije mafija svemoćna , a organi mirno gledaju .

Potrebno je otboriti blog i iznositi takve slučajeve bez uvijanja .

Pozdrav!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×