Jump to content

prijaviti odvjednika komori


lufi

Preporučene objave

Imam problem i nadam se da mi moze netko pomoc imala sam prometnu nesrecu i uzela odvjednika radi osiguranja jer mi nisu htili sve priznati odvjetnik je pisao zalbu i usput i za ozlijede sve mi je isplaceno 13.8 ali na odvjednicki racun a ne na moj i sad mi se odvjednik ne javlja vec 3 mjeseca zovem ga svaki dan nista ima li netko rijesenje sta mi je najbolje napraviti hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštom preporučeno s povratnicom pošaljite zahtjev da vam se u roku od 8 dana isplati dobiveni iznos na vaš račun. Ako neće ići, prijavite ga Komori. Iako, nemojte očekivati neka čuda od Komore, jer njihova inertnost nema granica po takvim i sličnim prijavama.

 

Za ubuduće pripazite kojeg ćete odvjetnika angažirati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 7 mjeseci kasnije...

U Rijeci uvaženi odvjetnički ured kao punomoćnik tvrtke koja je brisana iz sudskog registra prije donošenja pravomoćne presude koja usput rečeno nikada nije dostavljena prvotuženoj, taj uvaženi ured napisao je prijedlog za ovrhu na novčanim sredstvima ovršenika ito putem suda -nenadležnog ,jer za ovrhu na novčanim sredstvima nadležan je sud mjesta prebivališta ovršenika , a ovaj ovršenik ima prebivalište i boravište u jednoj općini u PGŽ,u kojoj postoji ovršni sud.Iako je prijedlog trebao biti odbačen jer je punomoćnik tražio isplatu ovršenog iznosa putem žiro računa odvjetničkog ureda ,a ne ovrhovoditelja .

Dakle prijedlog za ovrhu je trebao biti odbačen iz dva razloga i to radi nenadležnosti suda i radi nedopustovosti isplate preko računa punomoćnika,ali se to sve nije dogodilo.

Eto tako radi ugledni odvjetnički ured u Rijeci.

.Zar nije mafija svemoćna , a organi mirno gledaju .

Potrebno je otboriti blog i iznositi takve slučajeve bez uvijanja .

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija