Jump to content

isključenje plina


moneyhunter

Preporučene objave

poštovani, slijedom nemogućnosti plaćanja poprilično izdašnih računa za plin, lani u 9.mjesecu (mislim, morao bih provjeriti) skinut mi je plinomjer i isključen plin na obiteljskoj kući, stvar je otišla u ovrhu a plin još uvijek nemam, kako sam pročitao ovdje na forumu da je nezakonito ukinuti plin još od 2007 kada je ustavni sud donio takvu odluku, kakva su moja prava za dalje, mogu li tražiti uključenje te naknadu za bespravno isključenje ili ne mogu nijedno ni drugo? drugoi, meni je sve bilo isključeno, no računi su stizali iz mjeseca u mjesec za nekakve naknade u iznosu od nekih 25 kn na mjesec.... Što mi je činiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nezakonito ukinuti plin još od 2007 kada je ustavni sud donio takvu odluku,

http://www.hazud.hr/ustavni-sud-zabranio-prisilno-iskljucenje-vode-struje-i-plina-jos-2007-godine/

kakva su moja prava za dalje, mogu li tražiti uključenje te naknadu za bespravno isključenje ili ne mogu nijedno ni drugo?

pokusajte pismenim putem traziti ukljucenje,isticuci u podnesku da je isljucenje ucinjeno suprotno odluci Ustavnog suda RH.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Lokalni distributer plina traži sanaciju dimnjaka zgrade pod prijetnjom isključenja plina, ukoliko stanari ne pristanu na sanaciju (tvrde da su dimnjaci neispravni). E sada, oni bi dimnjake sanirali u proljeće, no traže da prisanemo na sanaciju ili će nam isključiti plin. Ukolik

o pristanemo, plin ćemo imati cijele zime na strarim dimnjacima. Da li oni to smiju raditi, tj. da li smiju isključiti plin?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija