Jump to content

mobbing od strane poslodavca i otkaz


vaga pravde

Preporučene objave

Skoro sve stavke iz sluzbenog opisa mobbinga je poslodavac provodio na meni,pred brojnim svjedocima u kolektivu,a u konacnici sam dobila i otkaz.

Situacija je bila ovakva-bila sam zrtva obiteljskog nasilja od strane supruga,nakon prijetnji ubojstvom sam ga prijavila,zavrsio je u zatvoru i nakon opseznog sudenja sa kaznom od skoro 5 god. Moj poslodavac je bio pozvan (tj pozvana-zenska osoba je u pitanju) 2 puta da da iskaz,posto su mi i djeca bila zrtve,a radom u odgojno-obrazovnoj ustanovi,sto mi je doticna strasno zamjerila,i od tada (2012 g) je pocelo njeno izivljavanje na meni na radnom mjestu. Opet navodim-imam brojne svjedoke.

Na kraju sam dobila otkaz u kojem se navodi da mi se nece produzivati ugovor zbog mogucnosti stvaranja tehnoloskog viska (6mj 2014), da bi u 10 mj zaposlila 3 zene na neodredeno.

Podstanar sam,zakonski skrbnik dvoje djece,ne dobivam naknadu sa burze niti ikakvu socijalnu pomoc( to je dio koji mi je suprug zakuhao), sa blokiranim racunom...dakle bez ikakvih primanja...totalno. zaribana situacija.

Da li postoji itko ko bi se toga mogao i htio primiti,da li se ista moze napraviti da se istjera bar neka pravda za mene i moju djecu?

Na zalost novaca nemam da placam odvjetnike,sudske pristojbe i sve ostalo.

Iz Zagreba sam :)

Do sada sam sve nekako sama rjesavala,ali ovo mi je too much,ipak trebam pomoc.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija