Jump to content

Plaćanje 50% kazne u roku od 3 dana


Vederson Lord

Preporučene objave

Dobio sam danas znaci u petak kaznu od 1000kn zbog prekoračenja brzine, što je umanjeno za pola ako se plati na licu mjesta,dali su mi uplatnicu koju moram uplatiti i dostaviti potvrdu policijskoj postaji. Mene zanima s obzirom da šalter policijske postaje radi do 15:30 od pon do petka,a vikendom ne radi dali se u ta tri dana racunaju subota i nedjelja ili ne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

.."Smatrat će se da je novčana kazna iz stavka 1. ovog članka naplaćena na mjestu počinjenja prekršaja ako počinitelj prekršaja nije u trenutku kada je zatečen na mjestu počinjenja prekršaja u mogućnosti platiti novčanu kaznu, a istu plati u roku od tri dana te dokaz o izvršenoj uplati dostavi tijelu koje je utvrdilo prekršaj..."..nije bitno kad češ odnijet potvrdu (naravno da je treba odnijet što prije, ali ako te kaći vikend, PP ne radi), bitan je dan uplate..ja sam potvrdu o uplati odneo 4 ili 5-i dan, isto me nešto kačio neki praznik i vikend pa sve bilo u redu..ali uplatio u roku tri dana, u subotu, jer mi to savjetovao policijski službenik pošto u zakonu piše, ne tri radna dana, nego TRI DANA..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija