Jump to content

bjanko zadužnica


anonimno

Preporučene objave

jedna firma je dužna mojoj 200.000,00 kuna za koji iznos mi je dala bjanko zadužnicu radi zapljene svih računa ako iznos ne plati o dospijeću. naravno, iznos nikad nije plačen, a ta firma normalno posluje i ima 7-8 računa. kako sam svoju zadužnicu predao u banku gdje je glavni račun prošle godine,zaveden sam na 4 mjesto plaćanja a prije mene ima duga u iznosu od 700.000,00 kuna. Zašto banka ne proslijedi to drugim bankama u kojima nije glavni račun a znam da preko njih posluje? Što mogu napraviti da se namirim? Kad bi podnio ovršni prijedlog na računima, opet bi morao navesti glabni račun gdje sam već zaveden u edoslijed. Pomagajte!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kada ste zadužnicom zablokirali glavni račun, automatski su blokirani i svi ostali računi dužnika.

Preporučujem Vam čekanja i redovno provjeravanje na banci koji ste u redosljedu plaćanja, kao i redovnu provjeri u sudskom registru, da ne bi slučajno bio pokrenut stečajni postupak.

Pokretanje ovršnog postupka pljenidbom na računu nema svrhe, jer ste ovako već zablokirali sve račune.

U slučaju da pokrenete ovršni postupak na računima, morali bi povući zadužnicu sa naplate i izgubili bi svoje mjesto u redu čekanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E pa kako mogu dobro poslovati u javnosti (dosta se reklamiraju) a ne podmiruju dugove u ogromnim iznosima. To mi nije jasno...koliko ću čekat kad skoro milijun kuna duga ima ispred mene a nenaplaćuju se...znači baš i nemam neke mogućnosti? Ovrhu na pokretninama i nekretninam ne znam koliko bi bilo isplativo pokretati (pokretnine pogotovo)...Vjerovatno radi kombinacije sa drugim računima, a ja nemrem naplatit dug.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija