Jump to content
Hrga8

prebacivanje studenata s jednog na drugi fakultet bez suglasnosti!

Preporučene objave

Na novi fakultet je s Medicinskog prebačeno 726 studenata diplomskih sveučilišnih studija fizioterapije, sestrinstva, medicinsko-laboratorijske dijagnostike, radiološke tehnologije i primaljstva. Mnogi tvrde da nisu za to znali i žele na diplomi ime fakulteta kojeg su upisali, iako će pohađati identičan program kao i dosad.

Naime, osnivanjem Fakulteta zdravstvenih studija ukupno je 726 studenata diplomskih sveučilišnih studija iz područja fizioterapije, sestrinstva, medicinsko-laboratorijske dijagnostike, radiološke tehnologije i primaljstva s Medicinskog fakulteta prebačeno na novi fakultet, a dio studenata tvrdi da s takvom odlukom nisu bili upoznati.

Pošto sam i ja jedan od njih i to na trećoj i zadnjoj godini sestrinstva, zanima me da li tko od upućenih zna da li na to imaju pravo bez privole studenata. Osim sto ugovorom potpises upis na jedan fakultet, a bez pitanja te prebace na drugi, postavlja se pitanje prijepisa ocijena, izmjena indeksa te neke cifre inih troskova od 500tinjak kuna i vise koje bi opet mi podmirivali. Razmisljam na primjeru da imam tekući račun u jednoj banci te dođem podignuti sredstva, kako bi bilo da mi kazu da su zbog reorganizacije posla moj racun premjestili u drugu banku, ali da to nista ne mjienja jer su uvjeti slicni te da nemam razloga za nezadovoljstvo. Osim sto se osjećaš budala pogaženih prava i bez principa. Hvala unaprijed na odgovorima i savjetima.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×