Jump to content
Hrga8

prebacivanje studenata s jednog na drugi fakultet bez suglasnosti!

Preporučene objave

Na novi fakultet je s Medicinskog prebačeno 726 studenata diplomskih sveučilišnih studija fizioterapije, sestrinstva, medicinsko-laboratorijske dijagnostike, radiološke tehnologije i primaljstva. Mnogi tvrde da nisu za to znali i žele na diplomi ime fakulteta kojeg su upisali, iako će pohađati identičan program kao i dosad.

Naime, osnivanjem Fakulteta zdravstvenih studija ukupno je 726 studenata diplomskih sveučilišnih studija iz područja fizioterapije, sestrinstva, medicinsko-laboratorijske dijagnostike, radiološke tehnologije i primaljstva s Medicinskog fakulteta prebačeno na novi fakultet, a dio studenata tvrdi da s takvom odlukom nisu bili upoznati.

Pošto sam i ja jedan od njih i to na trećoj i zadnjoj godini sestrinstva, zanima me da li tko od upućenih zna da li na to imaju pravo bez privole studenata. Osim sto ugovorom potpises upis na jedan fakultet, a bez pitanja te prebace na drugi, postavlja se pitanje prijepisa ocijena, izmjena indeksa te neke cifre inih troskova od 500tinjak kuna i vise koje bi opet mi podmirivali. Razmisljam na primjeru da imam tekući račun u jednoj banci te dođem podignuti sredstva, kako bi bilo da mi kazu da su zbog reorganizacije posla moj racun premjestili u drugu banku, ali da to nista ne mjienja jer su uvjeti slicni te da nemam razloga za nezadovoljstvo. Osim sto se osjećaš budala pogaženih prava i bez principa. Hvala unaprijed na odgovorima i savjetima.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×