Jump to content

Problem sa kanalizacijom


mikloncaric

Preporučene objave

Imam upit pa molim pomoć.

Naime kroz naše dvorište ide kanalizacija koja je sagrađena davnih godina i ima i otvor koji je betonski i neadekvatan jer ulaze i izlaze štakori kroz njega i šeću mi po dvorištu.

Ta kanalizacija spaja kanalizaciju iz susjedne ulice koja ima priključak u kanalizaciju preko našeg dvorišta i u kanalizaciju naše ulice. Znači postoji i opasnost od boleština ili čak urušavanja ili upadanja djece u nju.Kanalizacija tj otvor je iznad garaže i ide kanalizacija ispod pa do ulice.Mene zanima dali su mi u gradskom komunalnom dužni to sanirati i kako,jel ih mogu prisiliti da to zatrpaju i saniraju pa da kanalizaciju za gornju ulicu prave ponovno ili šta mogu? I kada bi morali rušiti temelje garaže dali mi moraju isplatiti štetu kao i za dvorište,mogu li ih tužiti ili što savjetujete da napravim?

 

E ovako da nadodam imam još jedno saznanje,kad je majka zvala da pita u komunalcu dali bi to sanirali dobila je odgovor da bi to trebali susjedi sanirati a pošto oni ne žele onda mi pošto je u našem dvorištu.Što je po meni glupost ja bi onda mogao unutra lupit mikser betona i rješen problem...pomoć molim.Nigdje ne postoji nikakav dokumenat da je moj pokojni djed dao to komunalcu da rade tako.

uređeno: od mikloncaric
saznao novi podatak
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija