Jump to content

Rješenje o visini komunalne naknade


bruno101

Preporučene objave

Primio sam rješenje o utvrđivanju obaveze plaćanja komunalne naknade kojim se mijenja prethodno rješenje iz 2008 god. (napravljena legalizacija objekta, radi nadogradnje povećana kvadratura)

Novo rješenje mi je poslano 23.02.2015., a datum rješenja je 31.12.2014. i u rješenju mi stavljaju obavezu plaćanja naknade po novom obračunu od 01.01.2014. Da li su ovdje poštivani rokovi izdavanja rješenja (u zakonu o komunalnom gospodarstvu čl. 20 piše da je rok izdavanja rješenja o visini komunalne naknade 31.03. tekuće godine.

 

I još su mi poslali uplatnice za cijeli godišnji iznos za 2014. iako je za cijelu godinu već plaćeno prema starom rješenju.

 

Da li imam kakve osnove za žalbu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dobio sam ovih dana rješenje o visini komunalne naknade.navodi se da mi stambeni prostor 53,16 m2.a u rješenju Ministarstva branitelja koje mi je dodijelilo stan navodi se :1Sobni stan 40,10 m2 m sa terasom ( balkon)13,06 m2.da li terasa/balkon ulaze u kvadraturi korisne površine stana (za obračun plačanja komunalija) ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija