Jump to content

Prigovor bez odgovora na odvoz otpada


Tuljo

Preporučene objave

Poslao sam prigovor komunalnom drustvu preporucenom poštom u vezi odvoza otpada u kojem smatram da nisam duzan placati odvoz otpada za kucu u kojom boravim par mjeseci preko ljeta a oni naplacuju odvoz tijekom cijele godine i prema kvadraturi a ne prema količini proizvedenog otpada što su dužni po zakonu,kako nisi ni postavili kante za odvoz otpada smatram da nisam duzan placat uslugu koju ne koristim, kako nisam dobio odgovor na pisani prigovor zanima me kome se mogu dalje obratit.....? hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

e to je u Zg,a druga mjesta ne priznaju hladni pogon prave se lokalni šerifi čak ni ne odgovaraju na prigovor..!!
Ovi daju popust na vikendice http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&id=27607 pa treba vidjet što su vaši lokalni šerifi napisali.

 

A ovdje je i ostatak odgovora http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Placate-odvoz-smeca-po-kvadraturi-stana-Pokrenite-gradansku-parnicu-protiv-komunalnog-poduzeca

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kako nisam dobio odgovor na prigovor jednostavno su ga ignorirali,zvao sam telefonski komunalac i receno mi je da sam dužan placat mjesecni paušal za odvoz otpada od 66 kn koristio ja njihovu uslugu ili ne..?? znaci jednostavno su racun za odvoz otpada proglasili mjesecni pausalom i nek se dalje placa..kome bih mogao to prijaviti u ministarstvu..??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

ukoliko ti komunalno poduzeće ne odgovori na prigovor ili niste zadovljni odgvorom, idete dalje. Prigovor upućujete Nadzornom odboru trgovačkog društva nadležnog za komunalno djelatnost u gradu(općini).

Ukoliko niste zadovoljni ni time, ide se dalje prema načelniku/gradonačelniku, pa dalje prema ministarstvima do upravnog spora.

 

Ažurirano

 

prema nadzornom odboru, gradonačlniku/načelniku, državnoj upravi itd.

Naime, grad/općina prenosi dio javnih ivlasti na trgovačko društvo i time je ono i javno odgovorno. Može se i prema udruzi potrošača, ali nije to to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija