Jump to content

Kleveta i sramoćenje


Mato Zagreb

Preporučene objave

Molim hitno pomoć,

Na jednoj našoj stranici kao komentar je ostavila osoba pune moje podatke i to sa cijelom adresom. Iako je to bila kleveta i od strane te stranice ali oni nisu otkrili moje podatke. Kako mogu na ovo reagirati? Dakle ja znam koja je to osoba ostavila moje podatke no tamo je registrirana po nickom. Kako mogu traćiti njene podatke ili još bolje ako ima neki odvjetnik da bi taj predmet preuzeo neka mi se javi.

Lijepi pozdrav

 

Mato

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jesam siguran tko je to stavio pod komentar ali to na sudu nije dovoljno treba imati konkretne dokaze a ja nisam siguran da će policija odraditi taj posao kako valja te ću samo izgubiti šansu da ju tužim sa dokazima. Naime mogu ili bar mislim da mogu tužiti poslužitelja za to jer je onaj tko ima tu stranicu dužan i komentare kontrolirati pa tako je i njihova krivica radi toga. Zato tražim Hitno odvjetnika tko se time već bavio i zna točno što je za odraditi. Hvala unaprijed

 

Ažurirano

 

Može se ulogirati ali ipak postoji mogućnost da se dokaže sa kojeg je uređaja to poslano iako je sa mobitela točno se zna tko je to poslao!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naime mogu ili bar mislim da mogu tužiti poslužitelja za to jer je onaj tko ima tu stranicu dužan i komentare kontrolirati pa tako je i njihova krivica radi toga. Zato tražim Hitno odvjetnika tko se time već bavio i zna točno što je za odraditi.

 

Host (uglavnom) nije odgovoran, osim što mora ukloniti neki sadržaj ako mu je to prijavljeno, tj. ako ima spoznaju da se krši nečije pravo. wikipedia

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija