Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
al

MPP u Osijeku

Preporučene objave

imaš pismeni koji može biti gadan, al sve u svemu ništa posebno , al onda nastupa show! na usmenom kod našeg prof. Puljka dobivaš pitanja naizgled lagana koja nemaju veze s vezom! on traži neke odgovore koje samo on zna, a uz to često mu se desi da se recimo to tako izgubi! ukratko odi na konzultacije i tako si povećavaš šanse 500% na usmenom! sretno! :-D

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
al    0

Ok, hvala na odgovoru.

Nisam još bila na pismenom, pa me zanima kakva pitanja postavlja - možeš li se sjetiti nekog pitanja čisto da se znam orijentirati?

A kad smo kod konzultacija - možda sam smiješna - nikad još nisam išla na konzultacije. Nekako mi je teško pojaviti se pred profesorom i tražiti pomoć...

Upomoć... Kako se vi ponašate na konzultacijama? Što pitati, a ne biti ismijan? :-?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

ma normalno uđeš i pitaš primjerice što je kvalifikacija i onda razgovaraš s profesorom o toj temi! moj savjet je da ga pitaš zašto se u nekim zemljama strano pravo primjenjuje kao pravo a u drugima kao činjenica! to mu je jedno od omiljenih pitanja i to je i mene pitao na usmenom! a na pismenom primjerice što znači poveznica lex loci solutionis? ili nabroj slučajeve neprimjene stranog prava? ili zaključci nizozemske škole mpp-a?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×