Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Anonimno

vještačenje za hrvi

Preporučene objave

Zna li netko kako ide na vještačenju za hrvi, da li svima priznaju nespospbnost ili zaključe da je netko sposoban iako ima papire.

konkretno imamo drugostupanjsko rješenje ptsp privremeno i čeka me vještačenje, nadam se profesionalnoj nmespospbnosti očekujem li puno???

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ne mora biti tako.Ovisi o tvom ratnom putu, dali si bio ranjavan, kada si počeo sa liječenjem PTSP-, izloženost stresu tijekom rata kao i vremenu provedenom u ratu. Ovisi i kolik je tvoj postotak invalidnosti i još nekim čimbenicima o čemu odlučuje tvoj vještak u mirovinskom. Na osnovi svih tih papia oni će da odluče dali će ti dati opću ili profesionalnu nesposobnost (opća ti je povoljnija). Ovisi i koliki ti je čin, a najviše ovisi o tome koliko će ti priznati bolest posljedicu rata (60-40,80-20,70-30 itd.). Na riješenje se možeš i žaliti ako si nezadovoljan. Nastavi se i dalje liječiti, pokušaj dnevnu bolnicu ili grupne psihoterapije te obavezno psihološko testiranje 1 puta godišnje.

 

Sretno. :-):-)

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×