Jump to content
silica

sudski vještaci

Preporučene objave

Dva vještaka koje je odredio sud vještačila su za ista ulaganja ( u nekretninu) .Prvi je rekao svoju cifru a drugi trostruko veću. Zanima me ako netko zna ili ima iskustva ,kako sutkinja moze odrediti koji je u pravu.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poštovani !

Dobro se informirajte o materiji i na čemu vjestaci temelje svoj nalaz i mišljenje.Poznat mi je slučaj vjestaka iz geodezije koji je trebao utvrditi prijepor na k.c. , i normalno bi bilo da je upotrijebio nove katastarske planove , ali. Nije već je sutkinji sugerirao dio nalaza koga je nazvao uklop I izrađen na temelju katastarskih planova iz 1880 i elaborata iz 1985 , a ne posljednjeg katastarskog plana i elaborata.Sutkinja je prihvatila sugestiju vjestaka , protiv kojeg se sada vodi kazneni postupak za laziranje podataka.Trebate informirati se i tražiti pomoć u procjeni nalaza i oderati vjestaka koji vjestaci po diktatu i pristrano.

Vjestaci znaju biti bitange ,trebate i vidjeti da li je vjestak kvalificiran , jer nalaze po diktatu rade osobe bez odgovarajuće stručne sprema i ti su nalazi pristrani , zato su i imenovani oni koji nemaju potrebna znanja ,jer se njima manipulira.

Pozdrav!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×