Jump to content

Oslobadanje od plaćanje RTV pristrojbe


tajmahal1991

Preporučene objave

Pozdrav ekipa,

 

evo ovako imam mali problem...2008 godine sam oslobođen od placanja RTV pristrojbe na račun uzdrzavanja teskog bolesnika u kucanstvu i poslano mi je riješenje na 5 godina koje je bilo potrebno obnoviti 1.07.2013 godine...Naravno da se na to zaboravilo, a teski bolesnik je preminuo pocetkom prosle godine na kojega se prije vodila pretplata... Nisam prijavio smrt HRT-u, u rijesenju stoji da je zahtijev potrebno obnoviti u protivnom ce biti ispostavljen racun za svo vrijeme dok se ne dostavi novi zahtijev. Zanima me što ocekivati u buducnosti trenutno nisam primio nikakvu obavijest od HRT-a o neplacanju niti je prema meni pokrenuta ikakva ovrha... Pomozite!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nejasno,

od kada preminula osoba može podnositi neke zahtjeve?

na koga je glasila rtv pristojba i oslobiđenje od plaćanja?

 

 

 

RTV pretplata je glasila na preminulu osobu... 2008 godine kada je zahtijev za oslobađanje od plačanja pretplate zatražen doticna je jos bila ziva...oslobadanje od pretplate traje 5 godina i isteklo je u 7. 2013 i na produzenje se skroz zaboravilo zbog okolnosti, a ta ista osoba na koju se vodi RTV pretplata je preminula u 3. mjesec 2014 godine, i ja jos nisam prijavio hrtu da je osoba preminula niti sam u 7. mjesec 2013 produzija neplačanje pretplate tako da me zanima što sada ocekivati.. ovrhu i plačanje svih mjeseci od 1.07.2013 do danas... ponavljam jos mi nista nije stiglo od hrta nikakva obavijest niti ovrha.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako posalje smrtni list i pretplatnicki broj i otkaze se pretplata njima oni ce sigurno poslati inspektora da sada na moje ime provjeri imamo li televizije jer neko mora nastavit placat za to kucanstvo...stvar je sta je to sada ljetna kuca i u njon tokom godine niko ne stanuje otkad je osoba preminula

 

ako plaćaš rtv pristojbu na jednoj lokaciji u Hrvatskoj (nasljednik kuće ) zakonski nisi obvezan plaćati i na drugoj lokaciji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija