Jump to content

Pokusaj iznude G, Milica sjaj i bijeda nase tv-e


anonimno

Preporučene objave

BERNIE ECCLESTONE optužio je urednika Hrvatske televizije Gorana Milića za pokušaj iznude, a svoje je tvrdnje potkrijepio Milićevim pismima koje je objavio tjednik Nacional.

 

Goran Milić od Ecclestoneovih traži odštetu za novinarku HTV-a Srebrenku Herold Mijatović koja je 2000. godine pala na jahti Ecclestoneovih i teško se ozlijedila.

 

20. srpnja 2002. godine HTV-ova novinarka gostovala je sa svojim suprugom na Ecclestoneovoj jahti Petara. Slavica Ecclestone stara je poznanica Vlade Mijatovića koji je organizirao modne revije dok se Slavica Radić, danas gospođa Ecclestone, bavila manekenstvom.

 

Srebrenka Mijatović tijekom cijelog dana je pila aperitive, rakiju i pivo, a navečer je počela piti šampanjac, prenosi Nacional izjavu Slavice Ecclestone. U alkoholiziranom stanju pala je niz stepenice te zadobila teške ozljede, nagnječenje mozga i frakturu lubanje. Ecclestonei navode da su gotovinom platili hidrogliser koji je Srebrenku odveo u bolnicu, još su i njenom suprugu dali nešto gotovine za liječenje Srebrenke. Slavica Ecclestone spominje svotu od 15 do 20 tisuća tadašnjih njemačkih maraka.

 

Dan nakon nesreće policija je uzimala izjave svjedoka i pitala Vladu Mijatovića hoće li biti kakve tužbe, hoće li teretiti brod. Mijatović je odgovorio da neće biti nikakve tužbe "jer su svi bili veseli, i pijani".

 

Nakon nekoliko dana Srebrenku su u bolnici posjetili Slavica i Bernie Ecclestone, i to je bio posljednji njihov kontakt u tri godine, sve dok Srebrenka nije nazvala Slavicu i zatražila milijun dolara. Slavica Ecclestone samo ju je pitala kako joj nije neugodno to tražiti, i razgovor je bio završen.

 

Zatim su slijedili pozivi i pisma od Gorana Milića, koji je šef Srebrenki Mijatović. Bernie

Ecclestone kaže kako ga je Milić nazvao i rekao mu da mu želi pomoći, jer bi tužba bila vrlo loša za Ecclestonea u Hrvatskoj, a Milić mu ne bi htio pokvariti ugled. Razlog poziva i ucjenjivačkih pisama je navodno onesposobljenost Srebrenke Mijatović za kvalitetan rad. Prije nesreće radila je dvadesetak priloga na mjesec, a nakon nesreće i dugog oporavka tek jedan.

 

Milić je Ecclestoneu poslao dva pisma u kojima govori o nesreći Srebrenke Herold Mijatović, te kako je i psihički i fizički još uvijek neoporavljena. Gotovo je gluha na jedno uho, ima stalne glavobolje i gubi ravnotežu. Po Miliću, Srebrenka je oštećena i financijski, jer zbog ozljeda nije mogla kvalitetno raditi svoj posao, pa nije dobila povišicu koju su ostali novinari dobili.

 

Milić zatim piše kako njegovoj podređenoj treba osigurati neku financijsku pomoć kako bi mogla i dalje biti zdravstveno osigurana, jer su zdravstvene usluge skupe.

 

Bernie Ecclestone, prvi čovjek Formule 1 i jedan od najbogatijih ljudi svijeta ne namjerava pristati na ucjenu, i ne boji se tužbe. Dapače, čak bi ju on sam platio.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija