Jump to content

Odijanje zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole


velvett

Preporučene objave

Poštovani,

Dobio sam rješenje kojim se odbija izdavanje građevinske dozvole za gradnju stambene građevine. Prema ZPU propisana je obveza donošenja UPU-a. Čestica na kojoj bih gradio nalazi se u neizgrađenom dijelu građevinskog područja naselja, i ono nije označeno kao uređeno. Međutim, ja sam dobio sve potrebne suglasnosti:Vodovod, Policija, HEP, Hrvatske Vode, Općina.

Zadnja izmjena i dopuna PPU-a je donesena 2012.godine.

E sad, znam da je arhitekt odgovoran za ovo, jer je njegov prvi zadatak bio sve to prethodno provjeriti-što nije učinio (a plaćen mu je puni iznos) i zasad kao jedino rješenje vidim da sam financiram UPU.

Ja sam se na ovo rješenje žalio, krajem kolovoza 2015. godine.

Zanima me koji je rok u kojem trebam dobiti rješenje na žalbu, i postoji li mogućnost da dobijem pozitivno rješenje, s obzirom da izmjene i dopune Prostornog plana uređenja nisu napravljene od 2012.god, a u neposrednoj blizini postoji nekoliko kuća koje su u procesu legalizacije. Također čestica ima pristupni put, ima vodu, a uskoro bi trebala dobiti struju (potrebno je samo uplatiti).

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija