Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Anonimno

Za Mrljavca, daj mi pojasni !

Preporučene objave

:-?

 

1. Radim u MUP-u , na bolovanju sam duže od 8 mjeseci, predao sam u 7. mj. za provjeru radne sposobnosti.

 

2. Prije toga predao sam sa priznavanje statusa HRVi i 100 % da mi plate bolovanje.

 

Neki dan bio sam na povjerenstvu za produženje bolovanja i rekli su mi da mi prvo ovi iz MUP-a ( prvo stupanjska MUP-ova komisija mora odrediti da li sam i od čega nesposoban za danji rad, a tek omda da dobijem 100 % plaćeno bolovanje.

 

Imam ratni put i sve druge potrebne papire, liječim se od 2001 god. Bio u spec. policiji za vrijeme rata sada sam u temeljnoj.

 

Kako sada , jel da sjedim i čekam pozive ili kako ide to dalje. Najviše me zanima ovo za 100 % plaću.

 

Hvala :thankyou:

 

:-?

 

Svaka ti dala.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ispravak :

 

100 % plaćeno bolovanje, koliko se čeka na to od podnošenja zahtjeva i da li vraćaju i retroaktivno kada dobijem pravo, ako sam bolovanje od početka otvorio pod šifrom F 43.1.

 

:-? :thankyou:

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Tvoj liječnik opće prakse ti treba dati tvoj liječnički karton koji trebaš iskopirati kao i svu medicinsku dokumentaciju koju si do sada skupio. Nakon što si iskopirao to sve, odnesi kopiju liječničkog kartona kod svog liječnika na potpis i ovjeru, (to je za 5 minuta). Onda ti on ispiše jedan papir koji moraš zajedno sa svom svojom medicinskom dokumentacijom i liječničkim kartonom (osobno) predati u HZZO na "Urudžbeni" šalter za primanje stranaka i onda čekaš (2-3 mjeseca) riješenje HZZO-a koji će ti dati 100% plaćeno bolovanje (sa zaostacima) ukoliko uvide iz priložene dokumentacije da ti je bolest posljedica sudjelovanja u domovinskom ratu ili ozljeda na radu.

 

Pozdrav.

 

:hekla::hekla::hekla::hekla::hekla::hekla:

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

To me zanimalo , sve sam ovo ovako i napravio još u 7. mj. i sada čekam. Mislim sve kako si opiosao sa liječničkom dokumentacijom + ratni put predao sam u " uruđbeni " nadležnom HZZO-u.

 

Da te pitam i ovo : hoće li oni mene zvati kada će odlučivati i donositi riješenje o 100 % plaćenom bolovanju ili ću samo dobiti riješenje na kućnu adresu ?

 

:-?

:thankyou:

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Dobiješ kući.Ali ti sada nedaju rješenje ako nisi imao bolničko liječenje (barem tako kod nas u OS),a kako sam ćuo da više neće davati samo ako imaš status HRVI

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×