Jump to content

Nesuglasica u potvrdi o visini dohotka i primitka


Marko223

Preporučene objave

Poštovanje, naime slučajno sam otkrio nepravilnosti u potvrdi o visini dohotka i primitka u poreznom uredu. Ne slaže mi se dohodak od imovine i imovinskih prava naime trebao je biti saldo 0,00 ali je ispalo da imam tri uplate koje ja nisam imao na računu i nikad nisam vidio taj novac niti bio informiran o tome dokle god nisam podigao potvrdu u poreznom uredu. U suglasnosti sa poreznim djelatnikom tražili smo od koga je izvršena uplata određene svote da bi došli do informacija, da je pravna osoba uplatila preko mene pošto ja nisam bio uopće upućen niti primio ta sredstva. Naime utvrdili smo da je ta cijela situacija prijevara to jest manipulacija osobnih podataka. Našli smo dotičnu osobu koja se brani da nije kriva i da je do zloupotrebe došlo od nepoznate osobe. Svoje podatke uvijek čuvam u tajnosti ali kako može doči do takve prijevare ako nisam nikomu pokazao podatke te tko ih može doznati i zloupotrijebiti. Pošto se još nije riješilo što se još može desiti na temelju mojih podataka i kako ih dotična osoba može još iskoristiti? Zanima me kako se postaviti prema toj cijeloj situaciji i što mi je činiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
Primili ste novce na žiro račun? Kako je mogao novac, ako je stigao na žiro račun biti ili dignut ili prosljeđen dalje bez vašeg odobrenja?

Ne, mislim da niste dobro shvatili ili ja nisam dobro opisao. Taj novac je samo na poreznoj listi nije nigdje uplačen na žiro račun u tome i je problem postoji samo zapis da su izvršene uplate od imovine i imovinskih prava ali novaca nema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Mene zanima ulaze li svi priljevi na žiro račun u godišnji primitak? Konkretno studentica sam, ne radim nigdje, jedini priljevi na žiro račun su mi novci koje si ja uplatim na bankomatu ili mi roditelji prebace sa svojih računa za džeparac. Dakle, zanima me, hoće li na mojoj potvrdi o visini dohotka pisati 0 ili se sve to računa iako nisu nikakve "poslovne" uplate u pitanju?

Hvala :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija