Jump to content

Magistra prava traži posao odvjetničke ili javobilježničke vježbenice


MagistraPrava

Preporučene objave

Poštovani,

tražim posao odvjetničke ili javnobilježničke vježbenice u Zagrebu. Diplomirala sam na PFZG u siječnju ove godine. Za vrijeme studija bila sam članica udruge Pravnik te sam radila na organizaciji dvaju Kongresa studenata prava. Sudjelovala sam na Price Media Law Moot Court natjecanju te sa svojim timom dobila Dekanovu nagradu za postignuti uspjeh na tom natjecanju. Također, volontirala sam u odvjetničkim uredima u Zagrebu i Londonu kao pripravnica. Govorim engleski, njemački i francuski jezik. Za vrijeme rada u odvjetničkim uredima stekla sam iskustvo u pisanju podnesaka, komunikaciji s klijentima i sudovima, vođenju baza podataka, istraživanju sudske prakse kao i domaće i strane legislative.

Trenutno tražim posao u Zagrebu kako bi stekla daljnje iskustvo, položila pravosudni ispit i započela odvjetničku karijeru.

Ukoliko mislite da bih mogla biti dobar kandidat za Vaš odvjetnički ured ili društvo, molim Vas da mi se javite na email: magistra.prava@gmail.com

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija