Jump to content

Tražim dobrog odvjetnika-ZG-Naknada štete, neuspjela operacija- ne doktor ne priznaje


Colorama

Preporučene objave

Trazim dobrog odvjetnika (naknada stete i sl.), Zagreb.

 

Preporuke dobrodosle.

 

Ovdje je pisano o cemu se radi;

 

http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/86320-Nesavjesno-lije%C4%8Denje?p=716665#post716665

 

Mislila sam pokrenuti postupak mirenja mozda. No kako je dobrovoljan, sumnjam da ce pristati, a nakon njegovog bezobrazluka prema meni (uvjeravanja da mi se pricinjava, da sam uplasena, da je sve ok) niti ne želim da bude tajno.

 

Nakon operacije svi znaju da mi se je nešto dogodilo, kao druga osoba sam,

nepravilnost je tu - deformacija (naruzenost), on kaze da je to sve dobro, da je to savršeno.

Opisano je i ostalo na temi.

 

Uzela bih rado u obzir jos neke odvjetnike i istražila (raspitala se) o njima.

Takvih slucaja kao sto sam ja je imao jos, a stupila sam u kontakt s djevojkom koja je prosla isto tako i gore, s istim izgovorima od strane operatera (cini joj se, to je sve dobro, lijepa je i neka se ne zabrinjava s tom deformacijom), drugi doktori su joj naravno pomogli.

Naknadu nije trazila niti dobila.

Ja cu rijesavati zdravstveno(i estetsk ponajprije) sto moram jer mi je kvaliteta zivota na neki nacin toliko umanjena i unistena (ne moram napominjati ni kako me je iscrpio novcano, no novac dolazi i odlazi, a i psihički obziro mda me je zavlacio govoreci mi da umisljam, nije slao na daljnu obradu da se vidi jel je nesto pa ako nije bar bih imala dokaz da ne umisljam.Jasno je zasto nije slao dalje.Tako sam se mučila, mislila da mozda umisljam), a sud neka traje (ako ne pokrenem mirenje). Nihe mi bitno kad ce doci novac, a sto se odvjetnika tice, ja znam koliko mi je dovoljno i mozemo se dogovoriti da on dobije sve sto ce preko toga biti (ako).

 

Osim toga je vjest manipulator pa je zapisao na pregkedu da se zalim na nesto na sto se ne zalim, ali ok, vec sam imala zapisano od doktora u bolnici na sto se zalim, nitko nikad nije imao poteskoca cuti i razumjeti na sto se zalim osim njega kojime je uvjeravao da mi se cini, da umisljam i da on valjda zna.

 

Ime muljatora (doktora) jos nikome ni nigdje nisam spomenula. Ako idemo u postupak mirenja, jos se ne zna vani (u javnosti) da je to on napravio i potom zavlačio, glumatao na moju štetu i da govori kako je to savršeno. Izgubio bi svakako nešto i on.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija