Jump to content

Ljubica Vrsaljko,vratila se u odvjetnike i prima obespravljene oceve kojima majke sprecavaju kontakte


anonimno

Preporučene objave

Supruzi u bolnicu Krešimir odveo tri kćeri

Danijelin suprug Krešimir u ponedjeljak je prvi put u posjet supruzi u bolnicu doveo i kćeri. Njezina je majka potvrdila da je upravo susret s kćerima djelovao pozitivno na Danijelu. Nakon što je vidjela svoje djevojčice, smirila se, počela je jesti i razgovarati. Telefonski sam se čula s Krešimirom. Rekao mi je da su djeca dobro. Najmlađa uopće nije svjesna što se to u našoj obitelji događa. Krešina majka mi je rekla da su ih posjetili socijalni radnici. Da se oni kojim slučajem ne mogu brinuti o djeci, ja bih Danijeline anđele dovela k sebi kazala je M. Čavrag.

ZADAR - Nakon što je otkazala punomoć dosadašnjem braniteljskom dvojcu Tanji Budimir i Marku Marinoviću, odvjetnicima iz Zadra, Ana Magaš (28) koja je prije dva tjedna nepravomoćno osuđena na osam godina zatvora zbog ubojstva supruga Lucijana, (33) angažirala je novi odvjetnički tim.

 

Riječ je o Ljubici Matijević-Vrsaljko, bivšoj pravobraniteljici za djecu i odnedavno pravnoj savjetnici Udruge B.a.B.e, Jadranki Sloković, poznatoj zagrebačkoj odvjetnici koja je do sada branila i haaške optuženike, te riječkom odvjetniku Ljubiši Drageljeviću.

 

toliko od povratka legendarnog tate dva sina

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija