Jump to content

garaža i parking


toni22

Preporučene objave

molim vas za savjet. imam u zgradi garažu koja mi uglavnom služi za držanje skutera i materijala za obrt. S obzirom da susjedi znaju da ne stavljam unutra auto redovito se pakiraju ispred i blokiraju mi put da uopće ili jedva otvorim vrata. U zk izvadtku se vodi kao garaža.

 

Je li smijem staviti znak na vratima ne parkiraj ili ubuduće zvai policiju da zovnu susjeda da makne auto jer mi je blokiran ulaz?

 

puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da bi Vam bilo najbolje iscrtati znak zabrane parkiranja na garaži te staviti obavijest u zgradi u kojoj molite susjede da se ne parkiraju ispred vaše garaže, jer ćete u suprotnom protiv njih pokrenuti postupak radi smetanja posjeda.

 

Što se policije tiče, oni bi eventualno mogli nešto napraviti ako se garaža nalazi na javnoj prometnici, pa su vozila nepropisno parkirana i smetaju svim sudionicima u prometu. Ako se garaža nalazi u unutarnjem dvorištu zgrade, ne vjerujem da će policija moći nešto učiniti u vezi toga, ali za konkretan odgovor na to pitanje pričekajte nekoga tko će vam dati točniju informaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija