Jump to content

Moj je život ovrha!!!


Vukovarac86

Preporučene objave

Molim pomoć i savijet!!

Da krenem polako i objesnim svoje probleme pa ću naknadno pojasniti nekom ako ga zanimaju detalji!

Prvi problem:

Moje dugovanje RBA proda Eos matrixu, oni nabiju kamatu i ovrše me !! 2 godine im dajem 1/3plaće i 19.12.2014 im isplatim ostatak duga. Nakon toga dobijam obavijest od njih da sam sa 24.12.2014. podmirio sva dugovanja. Iza toga moram ih molit da istu obavjes dostave u moju firmu da mi ovi nebi naplačivali dalje.. A sada ih već drugu godinu molim da skinu ovrhu sa FINE. Naime 01.06.2016 na fini stoji ovrha za otplačeno dugovanje samo uvećana za cca 3000kn kamata. E sada bi ja ovu LIHVARSKU, LIJENU i LOPOVSKU "gospodu" tužio za odštetu pa molim savjet!?!?

Drugi problem:

Prijetnje razno raznih odvijetnika i javnih bilježnika ovrhama za dugovanje koje je nastalo nakon smrti moje majke! Ok koliko sam uspio proučit nasljednik preuzima dugovanje. Ali nasljednik je moj otac!! Koji nažalost je preminuo (nećete vjerovat kolko mi je život sje*@n) točno godinu dana iza moje majke. A ja nasljeđujem njega. E sad me zanima dali gospoda imaju pravo mene ovršit za nešto što je recimo dug na ime moje majke?? I dali se može 3 godine nakon nečije smrti donjeri ovrha na ime pokojnika pa prenjet na mene nasljednika?!?!? Jer to recimo Tcom pokušava sada napraviti meni! Hvala unaprijed svima koji odluče pomoć

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija