Jump to content

Odvjetnik


Svašta moguće

Preporučene objave

Poštovanje,

Trebam savjet sta napravit.

Vlasnik sam firme i bavio sam se prijevoznim uslugama,od jedne stranke putem tužbe uspio sam dobiti sud tj.vlasnik je osuđen na uvjetnu.sa tim da mi mora u platiti dug,e sad moj odvjetnik kaže da nemam pravo na kamate dug je od prije 5 godina.

Najgore od svega tuznik je navodno platio moj dug mome odvjetniku što odvjetnik i kaže ali već me 15 dana sada odvjetnik zavlači da mi uplati novce na račun sta da radim.hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovaj sud koji ste dobili - tu se radilo o kaznenom postupku, zar ne? U tom slučaju odvjetnik je u pravu, jer kazneni sud ne dosuđuje kamate, to ćete morati potraživati u parničnom postupku.

 

Što se odvjetnika tiče, pokušajte to riješiti razgovorom. Ako će se praviti blesav, onda lijepo poštom preporučeno s povratnicom zatražite od njega da vam isplati iznos koji je njemu isplaćen (ako mu je doista isplaćen) u roku od 8 ili 15 dana, u protivnom ćete protiv njega podnijeti kaznenu prijavu i prijaviti ga disciplinskim tijelima HOK-a.

 

Ubuduće čitajte što sve potpisujete na punomoći, jer ovdje ste očito potpisali i da pristajete da se isplata vašeg potraživanja obavi i odvjetniku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija