Jump to content

Preplaćeno dugovanje


Romina.p

Preporučene objave

Poštovani, trebala bi mi pomoc oko jedne situacije. Naime radi se o jednom dugovanju koje je bilo višegodišnje. Prilikom prodaje stana 2012g, podmirena su sva dugovanja prema navedenom poduzeću koje se u Rijeci bavi održavanjem zgrada. Prije sklapanja kupoprodajnog ugovora odvjetnik agencije za nekretnine provjerio je u navedenoj firmi da li su dugovanja svedena na 0, sto je utvrđeno da je! 2014g ponovno si počinje naplaćivati nekakvo dugovanje, za sta je sad utvrđeno da je u gore navedenoj 2012 g prije prodaje bilo podmireno, te je sad utvrđen određeni iznos za povrat, ali su odbili troškove pokretanja ovrhe!

Moje pitanje glasi; da li je tocno da si imaju prava naplatiti troškove pokrenute ovrhe nakon sto je predmet te ovrhe bio naplaćen 2 godine ranije, i da li imam prava na zatezne kamate za preplaćeni iznos i za to sto su si naplaćivala dvije godine vec podmireno dugovanje?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija