Jump to content

Sudionik dostava pismena 2 tumačenja


participem

Preporučene objave

Bog svima, molim obrazloženje i savjet, dali se rješenja sa javnih dražbi moraju dostavljati i strankama (Ovrhovoditelju i Ovršeniku) i sudionicima (Kupcima), malo je neshvatljivo da recimo više sudova radi po meni "normlnom" sistemu da se riješenje i zapisnik dostavljaju sudionicima a neki sudovi to nerade, e sad ako ja kao kupac nedobijem ništa na papiru kako mogu žalbu ili prigovor poslati sudu koji mi nije uručio ni riješenje ni zapisnik a po ZPP-u i po OZ-u imam pravo prigovora i žalbe. Molio bi objašnjenje po mogučnosti sa navedenim člankom određenog zakona.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prijatelju stvar je u tom što mene kao Sudijonika neki Ovršni voditelji ne smatraju strankom (a neki da) po mom svačanju ja sam stranka ali sa statusom sudijonika i razumijem da nemam ista prava i obaveze kao "klasične stranke" evo primjera: sudjelovo sam na dražbi i dobijo sam riješenje normalno kao i sve Stranke čak sam dobijo i od istog suda ispravak rješenja "zbog krivog navoda adrese jedne od Stranaka", e sad na drugim sudjelovanjima Naglašavam obavezno Vukovar i Đakovo netretiraju kupce tako ko na drugim dražbama, nešalju ništa osim povrata javčevine i kad spomeneš određene članke koji bi po mom "kao laiku" trebali imati veze sa takvim stanjem jednostavno te otpile i u najboljem slučaju ti kažu pišite Žalbu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija