Jump to content

Croinfo & start-abc


dlabas

Preporučene objave

Poštovani, zanima me da li je način na koji u naslovu navedeni pružatelj usluga posluje, zakonom dozvoljen ili nije?

Naime na FB pod rubrikom Apartmanija pokrenut je razgovor o navedenoj tvrtci sa kojom nitko od članova nije zadovoljan te se isti slažu da je vjerojatno riječ o jos jednoj prijevari.

Saljem Vam ispis emaila koji su doticni uputili meni, pa bih Vas zamolio da li ja članarinu koju oni spominju moram platiti?

Doista bih Vam bili zahvalni na pomoći.

 

"OPOMENA BROJ 1 I OBAVIJEST O PROTOKOLU NAPLATE DUGA

 

Molimo vas da dug po članarini 100 kn. podmirite odmah ili najkasnije do 19.07.2016. Uvijete članstva potvrdili ste sa vašim IP brojem (IP broj je jedinstveni broj koji uzima računalo kao potvrdu za prihvaćanje uvjeta – svaki sudski vještak to može utvrditi, i sastavni dio su računa koji je plaćen prošle godine a isti su navedeni i na računu koji ste primili u ovoj godini, nadalje uvijeti su navedeni i na ponudi po kojoj ste izvršili uplatu pristupnice, i na pristupnici koju smo vam nekoliko puta poslali na uvid provjerite vaše e-maile koje ste primili od nas.

 

Prva opomena se ne naplaćuje ali se naplaćuje svaka daljnja 35 kn a izdaje se tjedno do konačne naplate duga.

 

Nakon pete opomene ako dug nije plaćen dugu se pridodaje 300 kn. naknade za troškove prouzročene dužnikovim zakašnjenjem u ispunjenju novčane obveze temeljem Zakon o financijskom poslovanju čl.13. stavak 1,2. Na kraju se radi ovršna naplata duga što znatno poskupljuje zatvaranje duga no nadamo se da do toga neće doći i da će te vi vaš dug odmah i podmiriti.

 

 

Ako ne želite više biti članovi dužni ste pored ovog duga od 100 kn. platiti i otkaz članstva 50 kn. sveukupno 150 kn. da ne bi bili obvezni plačati godišnju članarinu dalje.


editirao moderator zbog reklamiranja

uređeno: od G-man
reklamiranje
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija