Jump to content

Ovrha od strane HRT


Milan59

Preporučene objave

Dobar dan,

da nije istinito bilo bi tužno.Od strane Opcinskog suda iz Karlovca dobio sam ovrsni prijedlog od odvjetničkog drustva Midrazza-Partneri da dugujem HRT neku pristojbu u periodu od 20.07.2013 do 20.12.2013 godine.U svemu tome je smijesno da ja zivim u Češkoj republici od 2004 godine,odjavljen iz Hrvatske i nikad nikome u tom periodu nisam potpisivao nikakv ugovor za tv pretplatu,nikad nije stigla nikakv opomena od strane HRT da se tv pristojba neplaca itd.itd.. a sto je najsmjesnije nije tocna bivsa adresa stanovanja mojeg u Hrvatskoj.Slao sam prigovor javnom bilježniku koji mije to poslao najprije iz Karlovca,da bi mi suda nakon pola godine opet poslao dopis da poslajem prigovor na sud radi istog slucaja.U Prigovoru sam naveo da nezivim na toj adresi u tom periodu i fotokopiju dokumenta da zivim u Ceskoj.Također putem facebooka doznao sam da je bilo slicnih slucajeva da su od HRT dobivali ovrhe a pojma nisu imali oko svega toga,samim time znaci da netko prevarom nastoji lihvariti građane a pojma o tome nemaju.U zakonskom roku poslao sam prigovor i vjerujem da ce se pozitivno rijesiit a dug od 450 kuna necu im nikad platiti jer ga nisam niti napravio.Molim odgovor: osim prigovora kojeg sam poslao,koji je rok zastare i ako mi sud ponovo posalje nesto slicno kako da reagiram.Unaprijed zahvaljujem na odgovoru..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zastara je 1 godina od dospjeca placanja racuna. No ako je Ovrsni prijedlog pokrenut unutar 1 godine zastara nije nastupila.

Da li ste Ovrsni prijedlog dobili od Suda ili JB? Rekli ste da ste pisali prigovor pa pretpostavljam da ste dobili od JB.

Malo ste nejasno sve napisali obrnutim putem.

 

pisao prigovor javnom biljezniku d abi za pola godine dobio dopis da prigovor napisem sudu.Zvao sam javnog biljeznika u Karlovac,dobio odgovor da sada prigovor napisem sudu u Karlovcu,cekam njihov odgovor.Da nije malo sumnjivo sudu,da nezivim u Hrvatskoj,da nista nisma potpisao ,da imam dug nepostojeci..Napisao sam im dosta opsiran prigovor,pa neka razmatraju..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija