Jump to content

Lažna optužba


martinvuk

Preporučene objave

Poštovani.

Interesira me kako pokrenuti kaznenu ili neku drugu prijavu protiv lažne optužbe.

Naime

Dana 05.08-2016 na sami dan domovinske zahvalnosti odnosno u 00:30 uz proslavu kćerinog 25 rođendana i 26 godina braka poneslo nas je veselje te smo u krugu naše obitelji pustili nešto glasniju muziku. Svjesni smo da smo prkršili kućni red no muziku smo puštali u svome dvorištu a u okolici nemamo susjede kojima bi ta muzika smetala. Isto tako moj sin ( 18 ) , kcerkin prijatelj ( 24 ) nečak ( 15 godina ) i ja igrali smo nogomet bosi na travi.

Policija je došla u 01:30 kako bi nas upozorila na galamu odnosno prijavu na glasnu muziku.

Kao prvo ni sami policajci iako su se vozili sa otvorenim prozorima nisu čuli muziku. Nego su došli na kučnu adresu i broj po prijavi.

Smiješno je bilo što je osoba koja je prijavila buku lažno govorila da ima malo dijete koje ne moze spavati, da smo puštali cajke što dragi moji meni nikada ne bi palo na pamet jer odrastao sam uz Sex pistols i dead kennedis tako da sam stvarno protiv takve muzike. Da smo plesali goli i bosi srpsko kolo ( a igrali smo nogomet ) te da se u našem dvorištu okupila neka sumljiva lica.

Policija je ušla u kuću i napravila zapisnik koji se slaze sa mojim iskazom, niti je bilo cajki niti je bilo kola i narodnjaka niti su u dvoristu bile osobe sumljivih lica.

Policija je prilikom uviđaja utvrdila da se u kući nalazi moja supruga koja je pekla tortu, ja, moj sin, moj nećak, moja kćer mlađa te moja kćer starija i njen zaručnik. Svi oni prijavljeni su na adresi i ja na toj adresi sa obitelji živim 48 godina.

 

drugo jutro gospođa se hvalila kakao je ona prkinula zabavu kako je ona zvala policiju i na moj upit zašto je to napravila odgovorila je da če to napraviti svaki put kad se njoj prohtje.

Ona je podstanar u kući pored nas.

Isto tako zvala je policiju na očevid za svoga stanodavca da joj krade meso iz skrinje a njen stanodavac je zena od 80 godina nepokretna u krevetu i stvarno ne znam sta bi ona sa tim mesom da se čak i uspjela dići iz kreveta.

 

Kako spriječiti ovu osobu za lažne optužbe za lažne prijave policiji i što napraviti kako bi je se zbog njenih laži i izmisljanja kaznili.

 

Hvala najljepša na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija