Jump to content

Ovrha


tonyvide

Preporučene objave

Pozdrav,

 

U studenom 2015.g. dobio dobio sam račune od Vipa za brojeve koje nikad nisam koristio niti zatražio. Odmah sam sve prijavio i vipu i policiji ( di sam dobio informaciju da nisam jedini i da se to već nekolicini s mog područja desilo ) potom dobivam od vipa dopis kojim pišu da su brojevi deaktivirani i računi stornirani. I mislio sam da je time sve rješeno kada mi u kolovozu dolazi ovrha od odvjetničkog ureda! I Vip i odvjetnikčki ured se prave mutavi i jedni i drugi govore da oni ovrhu ne mogu stornirati nego da vip treba pisati odvjetničkom uredu a vip govori da oni nemaju utjecaja na to! Nadalje, djelatnik odvjetničkog ureda mi kaže da ima svu dokumentaciju ( i fotokopiju osobne ) što je nemoguće jer sam ja od travnja 2014. to travnja 2016. bio bez osobne! Ugovori su kao sklopljeni u listopadu 2015. u periodu kada sam ja imao isteknutu osobnu! Dali ja mogu tužiti Vip i / ili odvjetnički ured radi toga!

 

P.S. i dalje mi ovrha nije rješena

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste prije nekoliko dana primili Prijedlog za ovrhu od javnog bilježnika, da li ste u roku od 8 dana po uputi o pravnom lijeku uputili prigovor??? Ako niste ovrha će postati pravomoćna a vi ćete biti ovršeni!:svorc:

 

 

Jesam! Uputio sam prigovor javnobilježničkom uredu, odvjetničkom uredu i vipnetu. Rekli su mi iz odvjetničkog ureda kada sam tražio da provjere valjanost dokumentacije da će dokumentacija biti priložena u parničnom postupku koji je pokrenut zbog mog prigovora

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na općinskom sudu u parničnom postupku možete iznijeti svoju argumentaciju i dokaze da njihova dokumentacija nije istinita! Bilo bi dobro da imate pismene dokaze Vaše komunikacije sa VIP-om i odvjetničkim uredom kao i dokumentaciju od policije! Ako sud presudi u vašu korist nećete imati nikakav trošak a što se tiče njihove odgovornosti morate znati da oni ipak imaju nekakvu dokumentaciju na osnovu koje traže naplatu! Zbog čega biste ih tužili?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav,

 

U studenom 2015.g. dobio dobio sam račune od Vipa za brojeve koje nikad nisam koristio niti zatražio. Odmah sam sve prijavio i vipu i policiji ( di sam dobio informaciju da nisam jedini i da se to već nekolicini s mog područja desilo ) potom dobivam od vipa dopis kojim pišu da su brojevi deaktivirani i računi stornirani.

 

P.S. i dalje mi ovrha nije rješena

 

ako imaš dopis on je dokaz da nema duga. priloži ga kao dokaz(kopiju).

bilo bi poželjano da na raspravi ideš sa odvjetnikom. ako dobiješ spora imaš pravo tražiti nužne troškove (zastupanje odvjetnika).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija