Jump to content

Sukob interesa


Enmllmne

Preporučene objave

Pozdrav čitateljima, imam problem još od 2009 god. predmet mi se zadržava na sudu, ni jedno ročište nije sazivano, ukratko rječ je o dozvoli za nadogradnju obiteljske kuće koja je izgrađena 1964, međutim susjed koji je doselio u zgradu do nas 2002 ( tad je i zgrada sagrađena) tuži nas da se koristimo njegovim putem, tj da nemamo put do kuće!! Došla sam do nekih saznanja da je Predsjednica suda njegova bolja polovica!! Pisala sam i ministarstvu o dugotrajnosti postupka, i gradonačelniku i županu i žalila se zamjeniku predsjednika suda ( tad je dotična bila odsutna) ...

Molim Vas za savjet! meni dozvola treba, imam 4 djece , ostala sam bez poodstanarskog stana, a u gradu u kojem živim najam je pozlato , a i u ljetnom periodu svima su gost draži!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvi koraci su vam podnošenje zahtjeva za zaštitu prava na suđenje u razumnom roku Predsjednici suda, zajedno sa zahtjevom za njezino izuzeće glede odlučivanja po tom pitanju iz opisanih razloga, pritužba pučkoj pravobraniteljici i obavijest Ministarstvu pravosuđa te Predsjedniku neposredno višeg suda i VSRH-a.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija