Jump to content

Povlacenje prijave bespravno sagradenog objekta


deanpassari

Preporučene objave

Ukratko , mama je ne razmisljajuci podnijela prijavu ,medutim je naknadno je shvatila da mozda to nije najbolji nacin za rjesavanje medususjedskih odnosa s obzirom da je taj doticni susjed iznimno problematican te da je najbolje probat neki suptilniji pristup.Prijava je podnesena anonimno medutim gotovo 100% je sigurno da ce doticni znati tko je podnio pijavu.

Radi se o bespravno izgradenom objektu na dijelu dvorista koje pripada stambenoj zgradi u kojoj zive i moja mama i doticni susjed.

 

Stoga ,da li je ,ikako moguce povuci prijavu odnosno obustaviti postupak ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kolko znam oni djeluju po sluzbenoj duznosti tak da se ne moze povuc samo tako

 

Tako je. No, kako prijave imaju karakter prijedloga, odnosno inicijative dok ne uđu u mjesečni plan rada, možda bi se sam prijedlog mogao i povući ako u isti plan rada nije ni ušla. Ali to bi trebalo provjeriti u uredu gdje je prijava podnesena. Ako je ušla u mjesečni plan rada, inspekcija postupa po službenoj dužnosti i utvrđuje sama činjenice koje ste naveli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poslano je prije manje od tjedan dana . Takoder , da li je moguce zatraziti povalcenje putem e-mail (tako je i podnesena) s obzirom da se to moze vec danas napravit a sto prije se posalje to su vece sanse da zaprime prije nego ude u mjesecni plan rada ?I samo za kraj ako imate savjet sto bi bilo najbolje navesti kao razlog povlacenja ?Hvala na pomoci .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija