Jump to content

Autokuća daje podatke drugim osobama


zLaTk3c

Preporučene objave

Pozdrav,

 

situacija je ovakva, u autokući "A" naručio sam auto. Po ponudi, platio akontaciju i sve ide dalje svojim tokom. Problemi nastaju kod isporuke vozila, auto kasni, itd.

 

U međuvremenu na forumu "X", između ostalih, stupam u kontakt sa čovjekom koji je isti auto kupio s ciljem da vidim kako je zadovoljan sa autom itd. Ne spominjem nigdje kakav sam ja auto naručio, tko sam i što sam, sve što osoba zna je moje ime(bez prezimena) i mjesto stanovanja (iz podataka na forumu, komunikacija na privatemail foruma)

 

Ista ta osoba odlazi svojim poslom u autokuću "B" koja zastupa istu marku vozila i sasvim "slučajno" pita da ima "neki iz tog mjesta s tim imenom(bez prezimena) da kako njemu auto kasni"

 

Zaposlenik u autokući "B" tom čovjeku daje uvid u moje privatne podatke i podatke o narudžbi mog vozila, čak i više nego je meni komunicirano u smislu problema i dolaska vozila, te gospodin sa foruma to meni piše na privatemail na forumu.

 

Iz ovog je očigledno da je autokuća "B" imala pristup mojim podacima i to neovlašteno dala nekoj osobi sa ceste (srećom ta osoba je bila dobrih namjera, valjda).

 

Molim Vas za pravni savjet, isplati li se tu što pravno pokretati, što su mogući ishodi ili jednostavno sve zaboraviti.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija