Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

jelena10

Isticanje firme na adresi ureda

Preporučene objave

Molim Vas da mi pošaljete link gdje mogu pronaći neki pravilnik u kojem piše na koji način tvrtka mora biti istaknuta na lokaciji ureda (ne sjedišta) u stambenoj zgradi. Znam da mora biti ploča na ulazu ali ne znam kojih dimenzija i koje podatke mora sadržavati, ima li neka propisana visina i sl. Mora li biti istaknuta i na ulaznim vratima ureda ili je dovoljno samo na ulazu u zgradu?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Propisani oblik i dimenzije postoje samo za djelatnosti turizma, cestovnog prijevoza te pravne osobe s javnim ovlastima. Obveza i način isticanja tvrtke i naziva prodajnog objekta u djelatnosti trgovine propisana je Pravilnikom o minimalnim tehničkim i drugim uvjetima koji se odnosi na prodajne objekte. Za ostale djelatnosti ne postoje neki posebni propisi, osim da mora biti jasno vidljiva za stranke a sadržaj može biti pun naziv tvrtke (obrta) ili skračena tvrtka, istaknuta na ulazu u zgradu ili poslovne prostorije u zgradi.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×