Jump to content

Ovrha


Danijelamatija

Preporučene objave

Postovani! Imam kredit koji sam digla za drugu osobu, i placam ga naravno. Nemam nista na sebi pa se osiguranje ne moze naplatiti, sada me zanima dali se mogu naplatiti tj dali mogu dirati nekretnine od mog muza ili svekra.??sto da radim? Hvala

 

Ne mogu ako vaš muž ili svekar nisu sudionici u tom kreditu (sudužnici ili jamci)! Jedina veća neugodnost koja ih može snaći je ako ovrhovoditelj promijeni sredstvo ovrhe na POKRETNINE! U tom slučaju je moguće da sudski ovršitelj na vašoj zajedničkoj adresi u kućanstvu popiše vrijedne stvari (televizor, umjetničke slike, kompjuteri) sa namjerom prodaje na dražbi! Tada će vaši ukućani morati poslati prigovor ili izjavu u kojoj će navesti da su popisane stvari njihovo vlasništvo a ne vaše! Vi naravno ustrajte na tome da nemate nikakvu vrijednu imovinu! No to je hipotetska situacija i nije sigurno da će se ovrhovoditelj na to odlučiti!:svorc:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija