Jump to content

Problem s upisom u ZK bez znanja vlasnika


JEDPEKEC

Preporučene objave

Otac je kupoprodajnim ugovorom je kupio je 144 m2 zemljišta i u 8. mjesecu 1968. godine temeljem čega je gruntovno zabilježena dioba zemljišta gdje je upisana površina njegove čestice od 144 m2, proknjižio je taj isti ugovor u 2. mjesecu 1970. godine i platio poraz na promet nekretninama po tom kupoprodajnom ugovoru, dobio Rješenje u 3. mjesecu 1970. godine da mu se dozvoljava uknjižba prava vlasništva temeljem tog kupoprodajnog ugovora gdje se definira prijenos navedene nekretnine u njegovo domačinstvo (nije upisana površina čestice).

U 8. mjesecu 1970. godine susjedi se gruntovno upisuju na svoju česticu površine 88m2 a imaju kupoprodajni ugovor gdje kupuju 64m2. Moj otac nema više 144m2 koliko je kupio nego ima 120m2.

 

Danas me tuži bogati tajkunčić, sin od jednog susjeda, koji nije uspio legalizirati svoji 17 metara neto i kojem je jedina namjera da mi nanese što više štete meni i mojoj obitelji iz čiste objesti i bolesnog materijalizma.

 

Tražim javno bilo kojeg odvjetnika da mi da savjet po ovom pitanju.

 

S Poštovanjem

uređeno: od Spitfire
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija