Jump to content

Vip-ovrha 2003?


yamaha2

Preporučene objave

Poštovani, radi se o ovrsi za telefonski racun mog supruga iz 2003. (zapravo svekrvin račun, ali budući je broj glasio na supruga mogu se fućkati). Naime, sve pristigle opomene su prije više od deset godina uručene svekrvi, koja ih u konačnici nije platila te je 2006. stiglo rjesenje o ovrsi suprugovom poslodavcu (na naše veliko iznenađenje), nakon kojeg je izvršeno ustezanje dijela suprogove plaće. Ove godine dolaze ponovo papiri za isti predmet (nakon više od devet godina )?!!? Naravno, mi smo skroz zaboravili o čemu se radi i tek nakon detaljnog uvida u sudske spise i razgovora s odvj. društvom koje zastupa Vip, dolazimo do informacija da navodno 2006. poslodavac (tj.računovodstvo firme )nije u potpunosti izvršilo ovrhu (nisu platili sve kamate)?!?!? Nakon 9 godina i novih sudskih postupaka i troškova ispada da je dug 3700kn (saznala telef putem)?!?!? Na novoj obavijesti koju su poslali navodi se 'promjena poslodavca' ili nešto slično (detalje mogu pogledati naknadno ukoliko je bitno), iako suprug i dalje radi na iistom mjestu kao i prije deset godina. Poslodavcu su poslali da treba sprovesti ovrhu iako na papiru uopće nije specificiran iznos koji je potrebno ovršiti?!?! Postoji li ikakva zastara u ovom slučaju, gdje su bili devet godina i nije naša krivnja što poslodavac nije pravilno izvršio ovrhu? Možemo li se na išta žaliti?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odvj. društvo XXXX i partneri. Poziva se ovršenik. dužnik (firma supruga s adresom) na postupanje po rješenju o ovrsi posl. broj gornji, na način da zaplijenjene iznose plaće isplati ovrhovoditelju te da nastavi plijeniti placu ovršenika do konačnog namirenja tražbine. 14.4.2016. Nigdje nije specificiran dug, te je gazda rekao da ni ne može plijeniti kad ne zna koliko?! Naravno, ono od prije desetak godina smo jedva našli i to po specifikaciji plaća, ali sudske papire nemamo jer smo to davnih dana zaboravili i prekrižili.

A sljedećim podneskom (8.9.2016.), se poziva suprogova firma na očitovanje o nepostuoanju po rješenju o ovrsi.

uređeno: od Matrix
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija