Jump to content

Obavijest pocinitelju prekrsaja


Denis133

Preporučene objave

Pozdrav,situacija je ovakva,prije cca. 2 mjeseca sam bio na testu na droge(krv,urin) treci put. Prvi put mi je izrecena kazna 2 tisuce kn i zastitna mjera 4 mj vozacka na koju sam se zalio i osloden sam kompletne kazne.drugi put cca 4 tisuce + kn kazna i zastitna mjera 6 mjeseci na koju sam se takoder zalio i trenutno je u procesu. Naime policija mi je osobno donijela obavijest pocinitelju prekrsaja(trecu)da potpisem i policajac mi kaze da cu ici na sud. Naime nije mi jasno sta je s tim mislio posto sam svaki put presudu dobio doma postom na adresu. Pa bi vas htio pitati za neki savjet ili informaciju,jel to mozda bila njegova greska ili je moguce da dobijem poziv za sud.hvala i da naglasim sva tri puta sam bio pozitivan na THC. Hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da,pise "protiv njega podnijeti optuzni prijedlog,buduci da je svojim ponasanjem ostvario obiljezja navedenog prekrsaja". Mozes li mi pojasnit malo sta znaci optuzni prijedlog,znaci sada cu ici kod prekrasjnog sudca ili? U kojem smislu veca kazna,vise mjeseci oduzimanja vozacke ili veca novcana kazna ili oboje? Hvala puno na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija