Jump to content

Stambeno zbrinjavanje


Ivana ja

Preporučene objave

Poštovani, suprug i ja smo podnijeli zahtjev za stambeno zbrinjavanje, tražili smo oštećenu kuću i materijal. Krajem prošle godine dobili smo rješenje i projekt nam je pri kraju. Međutim, kako ovdje nemamo posla, mi bismo išli u Njemačku. E sada u rješenju nam piše da smo mi dužni 10 godina imati adresu na toj kući i živjeti u njoj. Ako odustanemo, moramo platiti projekt. Što ako izgradimo kuću, a ne budemo prijavili prebivalište i ne budemo živjeli u njoj?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sami ste si odgovorili na pitanje, da u slučaju odustajanja je u ugovoru definirano da plaćate projekt. No, ipak možda je moguće neko "poluriješenje", a to je da ipak se tamo prijavite, "živite", a eventualno netko od vas samo privremeno je otišao u Njemačku. Pretpostavljam da je to ugovor s državom, općinom, županijom, dakle oni na taj način pomažu stanovništvo iz socijalnih razloga, tako da je mislim "prva stavka" (svrha) da vam oni ne naprave kuću, a vi je prodate i zaradite, to ne može nikako. A ovo je onako, upitno? Kako čitam baš na ovom portalu da ljudi imaju problema sa terenskom provjerom policije oko adresa, odjavljivanja, dakle nije ni to sigurno riješenje, ali možda može proći, a možda se s vremenom i vratite, nešto zaradite, nađete neki posao i sl. pa tu budete stvarno i živjeli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija