Jump to content

Nasilje nad ženama


Dramax

Preporučene objave

Dakle iman jedno pitanje, čisto informacije radi (nije da će se ponavljat) prije 2-3 godine ima san incident sa svojoj bivšon djevojkon u jednom kafiću. Naime, poriječkali smo se oko neke nebitne trenutno stvari i da san joj čušku, dakle kao kad se neko ošiša po glavi, nije bilo jako, niti je imala ikakve posljedice, niti me prijavila , ali je bila neugodna situacija jer su joj prijateljice bile tako i vjerojatno je ponižena a ja ispa nasilnik. Sve se dogodilo jer je uvridila moje vanbračno dite i majku tog diteta.

 

Nikakva kaznena djela niti prekršajne prijave nisan ima prije niti nakon toga, nikad niti kaznu za parking nisan dobija, problema sa niti jednon djevojkon osin toga izoliranog incidenta nisan imao niti prije niti poslje te nezgode.

 

Nakon svega san se naravno ispričao njoj i njenim roditeljima.

 

Pošto je od toga prošlo već, ajmo reć punih 3 godine i naravno nije bilo prijava niti išta zanima me kako je to moglo završiti po mene?

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste tada bili zajedno i ulazili pod definiciju obitelji, išla bi prekršajna prijava s novčanom kaznom od najmanje 1000,00 kuna ili kaznom zatvora do 90 dana, a ako niste spadali u obitelj, išla bi prekršajna prijava za narušavanje javnog reda i mira s novčanom kaznom 200-700 kuna i kaznom zatvora do 30 dana. S obzirom da je bio prvi put i s obzirom na druge okolnosti, vjerojatno bi išla novčana kazna i/ili uvjetna zatvorska (ne bi išao u zatvor ako to ne ponoviš).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija