Jump to content

Naknadno pronađeno životno osiguranje


only

Preporučene objave

Poštovani,

Nakon očeve smrti na ostavinskoj raspravi nasljednici su se odrekli imovine, iz razloga što je umrli bio pod ovrhom banke na milijunski iznos. Moram napomenuti da umrli nije imao nista osim bankovnih racuna. Nakon izvjesnog vremena dobili smo obavijest da je umrli imao sklopljenu policu zivotnog osiguranja. Sad šta napraviti s time. Dali ta naknada od police životonog osiguranja spada u njegovo nasljedstvo ili ne. Dali bi nasljednici nakon preuzimanja odstete od zivotnog osiguranja umrlog trebali preuzeti dio duga u visini preuzete odštete?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nakon izvjesnog vremena dobili smo obavijest da je umrliimao sklopljenu policu zivotnog osiguranja. Sad šta napraviti s time. Dali ta naknada od police životonog osiguranja spada u njegovo nasljedstvo ili ne.
Ako na polisi životnog osiguranja nije naveden korisnik u slučaju smrti, tada se traži rješenje o nasljeđivanju i nasljednicima se isplaćuje osigurana suma,što će reći da u smislu vašeg upita to predstavlja imovinu umrle osobe.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija