Jump to content

Prijava osobe koja je prevarila drzavu s prebivalistem


Cirkuscirkusa

Preporučene objave

Poznam dvije osobe koje su prijavile na svoju adresu u hrvatskoj,dvije osobe(sestra i muz od jedne od njih)koje zive u BIH.Te dvije osobe koje su prijavile,taj dvojac to su ucinili jer zive u opcini u kojoj se placalo 1000 eura za svako dite i oni su prijavili ih na svoju adresu kad je bila trudna ta osoba iz BIH,a oni nisu zivjeli s njima uopce nego samo svracali kad triba potpisat papire,a imaju kucu i zive u BIH.I to su napravili s dvaput,a novac su sebi uzimali.Kome trebam prijavit tu prevaru i dal se to moze anonimno?Takoder s obzirom da sam svjedok tog,dal mogu ostat anoniman.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da,al ako prijavim anonimno i ja samo osoba koja moze potvrdit da je to zbilja tako i da oni tu ne zive,dal ce me tad zvat za svjedoka?I ocu li moc ostat anoniman,ako i moram svjedocit.I s obzirom da se radi o obitelji covjeka koji je povezan s mocnijim ljudima iz politike i ima odlicne veze,pa jel bolje uskoku,dorhu ili kome vec ima li ko na kog ce veze i vezice manje utjecat nego na lokalnu policiju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako prijaviš anonimno, nemoguće je zanti hoće l idoći i do tebe da daš iskaz. Otići će na adresu provjeriti i koga tamo negdje zateknu, zateknu.

 

Bolje je poslati svima istovremeno i svima naglasiti da je poslano svima, pa će sigurno biti provjereno. Npr. ako policija to ne provjeri, DO će im proslijedit isvoj primjerak da provjere, pa će onda svejedno morati provjeriti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija