Jump to content

izvanredni zdravstveni pregled / promet


bazga

Preporučene objave

pozdrav!

 

upućen sam na izvanredni zdravstveni pregled vozača jer sam odbio test na drogu. u zaključku piše da imam 15 dana da dostavim uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, te ako to ne napravim da me čeka 1000kn kazne. malo ispod piše da ako predam dobrovoljno vozačku u policiji da nema osnove za gore spomenutu novčanu kaznu. dakle, ako samo predam vozačku policiji, ne moram u roku od 15 dana dostaviti ništa, samo nemam vozačku dok im ne predam uvjerenje da sam prošao pregled, kojeg mogu obaviti bilokad? da li mi se to vrijeme u kojem policija drži vozačku ubraja u zaštitnu mjeru oduzimanja vozačke (1 mjesec) bez obzira na zdravstveni?

 

isto tako, što se dešava ako ne prođem liječnički, odnosno na neku foru mi nađu nedozvoljene supstance u krvi? (znam da vade krv, ne i urin)

mogu li obaviti za par dana negdje drugdje taj isti pregled i onda im predati taj nalaz gdje piše da sam čist/sposoban ili ustanova automatski šalje nalaz pregleda bez obzira na rezultat?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija