Jump to content

parkiranje sa uredno plaćenom kartom za parking


boys 0022

Preporučene objave

Evo ovako,uredno platim parkirnu kartu i stavim je na vidljivo mjesto da bi mi se izgleda dok sam zatvarao vrata okrenula ili neznam ni sam šta.Dobijem kaznu kao da i nemam kartu,odem u gradsko poglavarstvo u Vinkovcima uredno pokažem kartu na kojoj je sve vidljivo međutim to njih ne zanima jer njihov čovjek kao nije vidio datum (imaju i sliku)s tim da mi je tada susjed prošao pored auta i javio mi mob.da su mi napisali kaznu za parkiranje ali nezna zašto jer imam kartu znači on ju je vidio,još mi mrtvo hladno kažu da ako ne platim dobiću račun od neke njihove lopovske agencije na 100 eura.Šta mi je sad činiti i kome se žaliti,s tim da napomenem da je auto sranih tablica tako da me to i ne čudi u Lijepoj našoj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mogu tužiti ako se ne plati, pa bi se tu još plaćali i troškovi ako uspiju dobiti presudu. Kod domaćih vozača to prolazi bez problema, a što se tiče stranaca (stranih tablica), pisali su nešto ove godine po medijima da su počeli tužiti i po vani (olakšano sad kad smo u EU), ali koliko i kako to funkcionira, nemam pojma, pa ćeš pričekati da naleti netko tko zna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija